Liever de PDF versie bekijken of de vacature afdrukken? Bekijk en/of download hem hier.

Avista Oil AG is een toonaangevende onderneming in de olie up-cycling. Deze in 1951 opgerichte pionier in deze branche  is in de afgelopen jaren continue winstgevend gegroeid en bedient haar klanten in de hele waardeketen vanaf de inzameling en service via up-cycling tot aan de internationale handel en distributie van hoogwaardige smeerstoffen en nevenproducten. Met ons milieuvriendelijke kringloopconcept AVIeco® biedt AVISTA OIL grondstofbesparende totaaloplossingen voor zowel de gebruikers als ontdoeners van smeer- en systeemolie. AVISTA OIL biedt werk aan zo’n 600 medewerkers bij vijf raffinaderijen en andere inzamelbedrijven in Europa en in de Verenigde Staten.

Voor de verdere invulling van onze diensten en klantenportfolio zoeken wij voor ons Nederlandse dochterbedrijf,  Wubben Handelsmaatschappij B.V., op korte termijn een ervaren, strategisch en oplossingsgericht denkende

Medewerker Olie Depot – Monteur/Operator. (m/v)

Wij zijn een vooraanstaand, dynamisch en internationaal opererende onderneming in een grote groeimarkt. Een stevige basis gecombineerd met een toekomstgericht businessmodel komen samen bij deze Nederlandse specialist op het gebied van inzameling van olie gerelateerde afvalstoffen. Wubben Handelsmaatschappij B.V., gevestigd in het Noord Brabantse Roosendaal heeft zo’n 35 medewerkers in dienst.

 Welke werkzaamheden vullen je dag.

 • Ondersteuning en assistentie van de depot manager met de uitvoering van diverse werkzaamheden.
 • Acceptatie van de verschillende oliesoorten met inachtneming van het acceptatiebeleid
 • Je voert laboratoriumwerk uit met betrekking tot de acceptatie van verschillende oliesoorten conform het geldende acceptatiebeleid.
 • Administratieve afhandeling van de acties
 • Onderhouden, repareren en testen van de installaties
 • Op langere termijn leiding kunnen geven aan depotmedewerkers

Wat verwachten we van jou.

 • MBO+ werk en denkniveau.
 • Vapro C of bereid dit te halen
 • Bereid om alle voorkomende werkzaamheden op een tankterminal te leren.
 • Affiniteit met geautomatiseerde systemen, waar onder MS Office.
 • Woonachtig in of in de nabije omgeving van Roosendaal

Wij bieden:

In deze uitdagende en veelzijdige functie – met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden – ondersteun je de depot manager. Jou wacht een spannende en verantwoordelijke functie in een zich verder ontwikkelende onderneming waarbij je volop de kans krijgt je verder te ontwikkelen.

De beloning en arbeidsvoorwaarden voor deze functie zijn uiteraard passend voor deze uitdagende functie.

Heb je interesse en komen jouw ideeën overeen met die van ons?

Wil je meer weten van Wubben? Bezoek dan onze website www.wubben.nl.